Escape Room Arrangement2018-09-20T06:55:24+00:00

ESCAPE ROOM ARRANGEMENT

Proef en Hunt

Kleine Hunt Proeverij – €14,00 p.p.

Proef 3 speciaalbiertjes met een combiplank gevuld met heerlijke vleeswaren en kazen met boerenbrood en roomboter

Hunt Menu – €19,00 p.p.

Keuze uit; de hamburger “De Gouverneur”, Vlaams stoofvlees en Boullettes a la Liegoise.

Hunt Menu – €21,50 p.p.

Keuze uit; Saté varkenshaas of kip saté, schnitzel of de pasta scampi. Bij dit menu is erna nog de keuze uit 2 nagerechten.

Bierproeverijen

Op zaterdagen vind de kleine proeverij plaats om 15.00 uur en de grote proeverij om 19.00 uur. Op overige dagen kan het tijdstip in overlegd (per mail) bepaald worden.

De kleine proeverij betreft 4 proefglazen bier en kost €16,50 p.p.
De grote proeverij betreft 6 proefglazen bier en kost €28,50 p.p.

De ‘grote’ proeverij is ook inclusief 2 borrelplanken. Het maximale aantal dat wij hanteren is 32 gasten.

Borrels

Borrels:
Lekker een glas bier drinken aan de bar behoort zeker tot de mogelijkheden bij ons. Echter omdat het in het weekend meestal gezellig druk is, is het wel gewenst om even te laten weten dat jullie komen zodat we daar enigszins rekening mee kunnen houden.

Diner

Goed genieten van onze keuken is ook mogelijk voor groepen. We bieden daarvoor de mogelijkheid om dit te doen in de kelder tot 30 gasten. Het is gewenst om vooraf te keuzes door te krijgen. Standaard bieden we de keuze uit: Vlaams stoofvlees, Luikse (gehakt)ballen, sate van kip of varkenshaas en onze overheerlijke home made spare-ribs.
De prijzen variëren van €10,50 tot €18,50.

Mocht u hier gebruik van willen maken kunt rechtstreeks met De Gouverneur contact opnemen ovv reservering The Escape Hunt Experience Maastricht. Zij zullen er voor zorgen dat uw reservering bij De Gouverneur dan bevestigd wordt.