Pêche Mel Bush

The natural aromas of the peach extracts mingle well with the hoppy-bitterness of the Bush Ambrée. A sweet initial taste of peaches, soon developing with those characteristic Bush yeast flavours, all riding along on a firm body. The impression left is of a balanced fruit beer that tastes full in the mouth, gifting both palate and nose with lingering notes of peach.

Waar het sterkste Belgisch bier en de smaak van de perzik in elkaar opgaan…

De Pêche Mel Bush ontstond als een populaire cocktail in studentenkringen. Vandaag is het een combinatie van de BUSH Caractère en een perzikbier.
De Pêche Mel Bush wordt sinds 2009 gebrouwen door Brasserie Dubuisson, met evenveel zorg als de andere Bush bieren en volgens een oorspronkelijk recept op basis van natuurlijke perzikextracten. Dit is een aanrader voor liefhebbers van fruitbieren met karakter. De natuurlijke vruchtenaroma’s en –extracten zijn mooi in harmonie met de bitterheid van de Bush Caractère. Zo ontstaat een volmondig en volmaakt evenwichtig bier.
De Pêche Mel Bush is een gefilterd hogegistingsbier met 8.5% alc.vol en zonder enige twijfel het sterkste Belgisch fruitbier.

Gebrouwen door Brasserie Dubuisson
€ 5,10