Het eerste Belgische eet- en speciaalbieren-café in Maastricht!

Op een kleine steenworp afstand het markante en iconische stadhuis van Maastricht ligt de Gouverneur: een retro biertaverne waar meer dan 300 speciaalbieren koud staan, de menukaart is gevuld met lekkers voor de échte bourgondiër en het altijd rete-gezellig is. Toen de Gouverneur in het voorjaar van 2014 zijn deuren opende, was het Maastrichts eerste Belgische speciaalbieren-café en dat is het nog steeds.

0
Tapkranen
0
Liter bier per jaar
0 +
Speciaalbieren

Arrangementen

Een selectie uit onze Bierbijbel

La Trappe Blond

Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak

Een greep uit onze menukaart

Kaasplank

Met 5 soorten ambachtelijke Belgische kazen

Evenementen

Kom op donderdag 24 oktober vanaf 20:00 uur ongestoord genieten op onze ‘bokproefavond’ voor slechts € 23,50 per persoon. We serveren deze avond 4 verschillende soorten bokbier, samen met een overheerlijk herfststoofpotje, om de koude herfst- en winterdagen alvast gezellig en smakelijk in te luiden.

Graag ontmoeten we je in onze bierkelder op 24 oktober!

Meer informatie

Traditionele winterwandelingen vanuit De Gouverneur Maastricht. Begeleid door onze bekende enthousiaste gids, welke ons in de juiste kerstsfeer brengt!

De wandelingen worden georganiseerd op meerdere data in december

Prijs is € 25,00 per persoon en de wandelingen starten om 19:30.

Meer informatie

Onze Sylvesterparty is al voor het tweede jaar op rij vroegtijdig he-le-maal uitverkocht. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch, maar het betekent helaas ook dat we enkele gasten moeten teleurstellen. Daarom willen wij onze vaste gasten en trouwste volgers vanaf volgend
een ‘klein’ voordeel geven middels ‘Super Early Access’ en ‘Early Access’.

Meer informatie