We zijn momenteel geslotenWij zijn weer geopend op zondag (16 juni 2024) van 10:00 tot 02:00

Onze Biertaverne

Uniek in Nederland​

Biertaverne de Gouverneur is uniek. En dat zegt natuurlijk iedereen over zijn eigen zaak, maar er bestaat dus nergens in Nederland een biertaverne, behalve de Gouverneur. Wist je dat? Deze benaming hebben we in het leven geroepen omdat ‘ie de lading precies dekt…

Heel speciaal bier

Het concept van de Gouverneur draait om bier. In feite telt ons assortiment ruim 300 speciaalbieren. Dat assortiment bestaat voor een groot deel uit klassieke Belgische stijlen, hoewel we de laatste jaren ook steeds meer bieren van andere komaf hebben toegevoegd. Waar ze ook vandaan komen, alle bieren die je in onze bierbijbel vindt, hebben iets gemeen.

Wij stellen namelijk als vereiste dat al onze bieren ten minste een mooi verhaal én een unieke smaak moet hebben. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat niet alleen onze naam, maar ook ons bieraanbod uniek is.

Taverne voor levensgenieters

Wat is er beter dan een uniek, internationaal aanbod speciaalbieren? Juist, als je al dat speciaalbier kunt combineren met een goede, bijpassende borrelhap of maaltijd. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een selectie bourgondische eetcafé gerechten, van een broodje carpaccio tot saté, biefstuk of de Gouverneur burger (die is écht goed). Onze Luikse balletjes en spare-ribs worden zelfs met bier gemaakt! 

Vanaf het moment dat onze keuken opent, dagelijks om 11:00 uur, zijn alle gerechten op de kaart te bestellen, ook die burger dus. Op vrijdag en zaterdag staat er verse vlaai op het menu en mocht je nu éigenlijk alleen voor een biertje komen maar toch trek krijgen? Dan zijn er altijd nog de hoppas en onze wereldberoemde borrelplankjes. Geniet!

Een selectie uit onze Bierbijbel

Zure Matte

Vander Ghinste – Rodenbach Grand Cru – Oude Geuze Boon

Kelkenmenu

Maredsous Blond – Keizer Karel Ommegang – Waterloo Tripel

Koude Koffie

Lowlander Poorter – Troubadour Imperial Stout – Devil’s Eye

Ontdek onze

Biertaverne

Ontdek ons

Terras

Ontdek onze

Gelagkamer

Ontdek onze

Bierkelder