Veganstoofpotje
met jackfruit in een zoet, zure saus ‘echt lekker’.
Vegetarische pasta
Met wisselende verse ingrediënten
Spareribs
In Brugse Zot huisgemarineerde spareribs
Vlaams stoofvlees
Vlaams runderstoofvlees gemaakt met Gauloise bier Brune
Boulets à la Liégeoise
4 ballen van kalfsgehakt met een saus van stroop en Vlaams oudbruin-bier en spekjes
Vega pasta
Met champignons en truffel, in een roomsaus gegarneerd met parmezaan en rucola.
Pasta scampi
Pasta met scampi in een romige kreeftensaus met tomaat, rucola en parmezano
Zalmfilet
Op Oosterse wijze op de huid gebakken met teriyaki saus, sesamzaadjes, zeekraal en pijpuitjes.
Biefstuk
Mals biefstuk (diamanthaas 220gr) met peper- , Stroganoff- of champignonsaus
Steak tartaar
180 gram steak tartaar, gepcheerd ei, gerserveerd met Belgische friet of boerenbrood